torsdag 18 juli 2024

inloggad som

Rapidus förtydligar

I onsdagens nyhetsbrev redovisade vi kortfattat huvuddragen av den nya Øresundsbarometern från S-E-Banken. Undersökningen baseras på enkäter med 1000 företag, 500 på den danska och 500 på den svenska sidan Öresund, vilket var oklart uttryckt i texten. Rapidus beklagar otydligheten.

I onsdagens nyhetsbrev redovisade vi kortfattat huvuddragen av den nya Øresundsbarometern från S-E-Banken. Undersökningen baseras på enkäter med 1000 företag, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Kvinnor i Lejonkulan

  Rapidus podd Lejonkulan har träffat en lång rad driftiga kvinnliga entreprenörer, och då handlar det om intim hälsa, njutning och relationer. Passa på att lyssna när programledare Jan Dahlqvist tar tempen på deras affärsidéer.

 • Ung börs-vd med miljardmål

  Konsultbolaget Solid X vd Filip Alexanderson är en av Sveriges yngsta börs-vd:ar. Han har kammat hem flera utmärkelser för sitt entreprenörskap. Siktet är nu inställt på att tiofaldiga omsättningen till 1 miljard kronor. Här förklarar han hur det ska gå till.

 • Inwido ser ljusning

  Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som antyder att det värsta kan vara över på bygg- och renoveringsmarknaden. Orderboken växte organiskt med 10 procent i andra kvartalet. Aktien steg tvåsiffrigt på rapporten.

 • Hänt i vecka 28

  Kvartalsrapporter har dominerat veckans nyhetsflöde från de skånska börsbolagen. Det är en blandad kompott med konjunkturmässigt motstridiga signaler som framträder. En rapport som gav aktielyft var Careiums, med vd Christian Walén.