torsdag 28 september 2023

inloggad som

Stort intresse för riskkapitaldagar i Köpenhamn och Malmö nästa vecka

Drygt 70 riskkapitalaktörer från hela Europa möter på måndag och tisdag ett 50-tal svenska och danska företag som söker riskvilligt kapital.

— Intresset har varit stort. Vi har bland annat fått anmälningar från Italien, Holland, Storbritannien och Frankrike, säger Rikard Malmberg, koordinator för Financial Forum 2000, som arrangeras av nätverksorganisationen Connect.

I pass om en timme åt gången kommer sex till sju företag att presentera sig inför riskkapitalister och service providers. Mellan presentationerna ges möjlighet för enskilda möten mellan företagen och riskkapitalaktörerna.

Under måndagens arrangemang i Köpenhamn ligger fokus på företag som är i startfasen och har behov av såddfinansiering, medan tisdagen i Malmö är inriktad på företag i expansionsfasen och med större kapitalbehov.

Drygt 70 riskkapitalaktörer från hela Europa möter på måndag och tisdag ett 50-tal svenska och danska företag som söker riskvilligt […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad