måndag 2 oktober 2023

inloggad som

NFO Drives öppnar försäljningskontor i Stockholm

NFO Drives planerar att öppna försäljningskontor i Stockholm under början av nästa år. I dag har företaget huvudkontor i Svängsta i Blekinge och marknadskontor på Ideon i Lund och i Kungsbacka söder om Göteborg.

Företaget är inne i lanseringsfasen av sin produkt NFO Sinus, en speciell sorts frekvensomriktare för styrning av varvtalet hos elmotorer utan att elektromagnetiska störningar uppstår i omgivningen. Det kan ge energivinster upp till 25 procent.

Strategin är att inledningsvis fokusera på den svenska marknaden, för att sedan växa internationellt, uppger Per-Thomas Wall, som är ny VD för NFO Drives. Han kommer närmast från Perstorp-koncernen där han bland annat har varit VD för ett av dotterbolagen.

NFO Drives är noterat på Göteborgslistan, en marknadsplats för mindre utvecklingsbolag. En planerad notering på Stockholmsbörsens O-lista har fått skjutas upp på grund av det dåliga börsklimatet. Noteringen kommer att genomföras så snart det är möjligt, troligen under våren.

NFO Drives planerar att öppna försäljningskontor i Stockholm under början av nästa år. I dag har företaget huvudkontor i Svängsta […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad