måndag 2 oktober 2023

inloggad som

Nya C-pen får sladd i november

O-listenoterade C Technologies i Lund presenterar i nästa månad en ny modell av läspennan C-pen. Enligt vad Rapidus erfar är det 600-modellen som lanseras i en ny version med sladd för att underlätta överföringen av information som samlats in med C-pen till en dator.

Den infraröda porten på pennan för trådlös överföring av information kommer att finnas kvar, men kompletteras med en kontakt för en sladd som kopplas till en dator.

Anledningen till förändringen, som kan tyckas vara ett steg tillbaka i utvecklingen, uppges vara att IR-funktionen många gånger visat sig vara svår att installera på datorn. Sladden blir ett enklare alternativ för att länka C-pen till datorn.

O-listenoterade C Technologies i Lund presenterar i nästa månad en ny modell av läspennan C-pen. Enligt vad Rapidus erfar är […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad