tisdag 3 oktober 2023

inloggad som

adDoc förstärker styrelsen

Nils Sandstedt och Lennart Molvin tar plats i styrelsen för Lundaföretaget adDoc, som utvecklar Internetbaserade portaler för bland annat informationshantering vid kliniska studier. Beslutet fattas vid en extra bolagsstämma senare i höst, uppger Sten Kornfält, tf VD i adDoc.

Lennart Molvin är tidigare Investor Relations-ansvarig och informationschef på bioteknikföretaget Active Biotech i Lund. Han driver i dag egen verksamhet och sitter bland annat i styrelserna för O-listenoterade utvecklingsbolaget Wilh. Sonesson AB och kuvösverksamheten Virtual Business House i Malmö.

Nils Sandstedt är tidigare vice VD för Matteus Fondkommission och sitter i dag i styrelserna för Lundaföretagen Precise Biometrics och netMage. netMage är största ägare i adDoc.

Nils Sandstedt och Lennart Molvin tar plats i styrelsen för Lundaföretaget adDoc, som utvecklar Internetbaserade portaler för bland annat informationshantering […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad