tisdag 26 september 2023

inloggad som

3D-festival i Köpenhamn ska slå rekord

När den stora 3D-festivalen på onsdag slår upp portarna för tredje gången i Öresundsregionen är förutsättningarna på flera sätt annorlunda än tidigare.

Festivalen har flyttat över Sundet till Köpenhamn och Øksnehallen efter att de första två åren ha hållit till i Slagthusets lokaler i Malmö. Därmed hoppas arrangörerna slå nytt rekord med över 10.000 besökare. Förra året låg antalet strax under 7.000 personer.

Dessutom är festivalen nu en dansk-svensk tillställning efter att det börsnoterade riskkapitalbolaget A/S Brandts.com i somras köpte 45 procent av aktierna i festivalen av svenska holdingbolaget Andante.

Besökare till festivalen väntas förutom från de nordiska länderna även från Tyskland, Storbritannien och USA. Under festivalen arrangeras bland annat en lång rad seminarier med talare från hela världen och en mässa där ett 50-tal 3D-företag ställer ut.

Festivalen pågår från onsdag till fredag.

När den stora 3D-festivalen på onsdag slår upp portarna för tredje gången i Öresundsregionen är förutsättningarna på flera sätt annorlunda […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad