tisdag 26 september 2023

inloggad som

Andra Varvet öppnar nytt växthus

En ny växthusverksamhet för färska företagare inom IT och media öppnar på tisdag i nästa vecka, 17 oktober, i teknikparken Andra Varvets regi i Malmö. Till en början erbjuds 13 mindre rum i fastigheten med namnet Mårbacka att hyra.

Andra Varvets växthus går, till skillnad från en del liknande initiativ, inte in med riskkapital i växthusverksamheterna. I stället stöttar man de nya företagen med låg, subventionerad hyra, som stegas upp efter hand som företagen får bärkraft. Alla lokaler förses också med fast Internetuppkoppling.

Växthusverksamheten har ännu inga hyresgäster, men Andra Varvets VD Peter Wulff räknar med intressenter mycket snart. Sponsorer i projektet är Skandia, Arthur Andersen, Albihns Patentbyrå, Navigator Advertising, Teknopol och Wihlborgs.

En ny växthusverksamhet för färska företagare inom IT och media öppnar på tisdag i nästa vecka, 17 oktober, i teknikparken […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad