tisdag 26 september 2023

inloggad som

AstraZeneca och Gambro nya kunder hos IT-konsulten CityToDo

Framgångarna fortsätter för det nystartade IT-konsultföretaget CityToDo (under namnändring till Create) på Ideon i Lund.

Den senaste veckan har de lyckats få in ytterligare fyra kända storföretag som kunder, nämligen Gambro, AstraZeneca, Trelleborg och TransFargo. Uppdragen gäller allt från design av intranät och färdigställande av extranät för online-beställningar till rådgivning, uppdatering och support.

Ordervärdet sträcker sig från omkring 100.000 svenska kronor upp till en halv miljon, men i det senare fallet under en längre tidsperiod. Enligt VD Mikael Kretz ligger dock det verkligt stora värdet i att man nu kommit in med ett första uppdrag hos flera stora företag. Förhoppningen är att det ska ge fler och större uppdrag i framtiden.

Därför måste CityToDo nyanställa. Dagens tre personer, med en fjärde på väg in vid månadsskiftet, ska omgående fördubblas.

Sedan tidigare är Svedala Industri, Akzo Nobel Inks, Länsstyrelsen och Ekonomihögskolan i Lund kunder hos CityToDo. Företaget startade i augusti. Break-even nås under denna månad och från och med oktober går företaget med vinst, tack vare de nytillkomna uppdragen, uppger Mikael Kretz.

Framgångarna fortsätter för det nystartade IT-konsultföretaget CityToDo (under namnändring till Create) på Ideon i Lund. Den senaste veckan har de […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad