onsdag 27 september 2023

inloggad som

Shopsense och Global-expat.com möter svenskt riskkapital

Global-expat.com, 3Dfacto, GoPinocchio.com, Luvit, Shopsense och Axis är några exempel på 30-talet danska IT-bolag och omkring 20 skånska branschkollegor som i morgon kväll möter svenska riskkapitalbolag vid ett arrangemang på svenska ambassaden i Köpenhamn.

Tanken är att väcka svenska riskkapitalisters intresse för vad som händer i Öresundsregionen. Riskkapitalisterna representeras av Emerging Technologies, Startupfactory, Malmöhus Invest, TeknoSeed och Novestra.

De danska IT-företag som är representerade är: NetVenture, Compazia.com, Brainii, 3Dfacto, Global-expat.com, bbdo, Global Hospitality Network ApS, Kontorartikler.dk, Infonizer.com, Toft A/S, Optiteam, Amazing Music World, Netdefacto, European M&T worldwide communication, Byrnpress, Frame-Lab ApS, Play-Making International, GoPinocchio.com, Giftboom.com ApS, Icom Data, Dansk created, e-leje.dk ApS, Adjust’IT, Superfish.com, Torvehallen.dk, CompuStar A/S, e-wap, eMase A/S och Step2NextStep.

Svenska IT-företag på plats är Moweb, Telia mobile, Axis, SafeNode, Bar-Mail, helvetica, mamego, Touchmark Systems, Shopsense, CityToDo, Tegrell&Partner, 3d festival, Netch Technologies, Stratventure, WorkingDay.com, Bobby team, Luvit och Filter Group. Dessutom finns Teknopol, SEB Tillväxt och SEB Företagsinvest, Carta Booz Allen & Hamilton samt Eminent Marknadsföring på plats.

Riskkapitalseminariet arrangeras av svenska Exportrådet.

Global-expat.com, 3Dfacto, GoPinocchio.com, Luvit, Shopsense och Axis är några exempel på 30-talet danska IT-bolag och omkring 20 skånska branschkollegor som […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad