onsdag 27 september 2023

inloggad som

Industriförbundet lyfter fram C Tech som high tech-förebild

Under politikerveckan i Visby senare i juli presenterar Industriförbundet en ny bok med titeln ”Risk/Chansföretagen – praktiska exempel på företag som kan bli morgondagens jättar”.

Bland de sex företag som lyfts fram finns Lundaföretaget C Technologies, som nyligen också utsågs till årets IT-företag av Veckans affärer. C Technologies representerar de högteknologiska företagen.

Industriförbundets syfte med att ge ut boken är att visa på den bredd som finns inom kategorin risk/chans-företag och därmed faran med att inrikta näringspolitiken och andra insatser på en viss bransch eller kategori av företag.

— Det råder ofta en fixering vid den ena eller andra kategorin. För två månader sedan stod det till exempel bara om bredband. Men vi vet aldrig vilken bransch eller teknologi som kommer att slå och därför ska näringspolitiken vara generell så att alla olika företag har möjligheten och motivationen att gå vidare, säger Jan Krylborn, chef för Industriförbundets småindustrisamordning.

Boken är skriven av Sören Karlsson.

Under politikerveckan i Visby senare i juli presenterar Industriförbundet en ny bok med titeln ”Risk/Chansföretagen – praktiska exempel på företag […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad