lördag 30 september 2023

inloggad som

Netch planerar för storsatsning i Malmö

Lundabaserade Internetkonsulten Netch Technologies ska öppna kontor i Malmö. Målet är att det ska ske före årsskiftet. Företaget letar just nu lokaler och så snart man hittat något passande kan en etablering ske inom ett par månader, uppger Pernilla Brodd, marknadschef på Netch.

Kontoret i Malmö kan bli ett av de större inom Netch-koncernen. Redan från start räknar Pernilla Brodd med att det kan handla om ett 40-tal personer. En del av dem kan komma från kontoret i Lund, där 30-40 av de anställda bor i Malmö och skulle kunna få närmare till jobbet.

Men på sikt kan kontoret i Malmö komma att bli lika stort som det i Lund, där omkring 150 personer arbetar i dag. Det lär i så fall bli aktuellt med nyrekryteringar, eftersom Netch strategi hittills har varit att växa organiskt.

Lundabaserade Internetkonsulten Netch Technologies ska öppna kontor i Malmö. Målet är att det ska ske före årsskiftet. Företaget letar just […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad