lördag 30 september 2023

inloggad som

Finansdepartementet väljer Intrasuite för sitt intranet

Dansk Internet Selskab i Köpenhamn har fått en order från danska finansdepartementet om 800 licenser på programmet Intrasuite. Intrasuite är ytterligare ett danskt webbprogram på temat ”Intranet i en ask”. Företaget har tidigare fått order av andra departement.

Marknadschefen Thorbjørn Schmidt-Jacobsen räknar med att i år sälja 20 000 licenser i Danmark och ännu mer i England, där försäljningen startade i januari. På en månad har företaget sålt 1500 licenser i England. Varje licens kostar mellan 500 och 1000 danska kronor, räknat per slutanvändare.

Dansk Internet Selskab ska under våren starta distributionsföretag i Sverige. Det placeras förmodligen i Jönköping eller i Stockholm.

Intrasuite är ett moduluppbyggt intranetverktyg som tillåter företag att själva bygga sina intranet. Det konkurrerar med andra danska programvaruföretag som Swwwing men också med Internetkonsulter som Framfab. Kostnaden för att låta en internetkonsult bygga intranätet är betydligt högre än att köpa ett standardprogram.

Dansk Internet Selskab i Köpenhamn har fått en order från danska finansdepartementet om 800 licenser på programmet Intrasuite. Intrasuite är […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad