tisdag 3 oktober 2023

inloggad som

Internationell managementkonsult till Öresundsregionen

Svenska konsultbolaget Cepro Management går vid månadsskiftet ihop med den amerikanska kollegan The Concourse Group. Ett av de första gemensamma dragen för det nya företaget, Cepro Concourse Management, blir att etablera ett kontor i Öresundsregionen.

— Cepro har redan ett antal kunder i Skåne, både bland de större bolagen och i offentliga sektorn, säger Kajsa Pontén, ansvarig för nyetableringen. Hon tillägger att även The Concourse Group har kunder i regionen, främst i Köpenhamnsområdet.

Var Öresundskontoret kommer att ligga är ännu inte bestämt. Företaget letar kontorslokaler i hela regionen. Tanken är att anställa 10-20 personer till det nya kontoret, men rekryteringen av personal har inte kommit igång än.

Cepro Management har huvudkontor i Stockholm och ungefär 40 anställda. The Concourse Group med huvudkontor i Texas, USA har 170 anställda. Övriga kontor ligger i Storbritannien, Holland, Tyskland och Frankrike.

Svenska konsultbolaget Cepro Management går vid månadsskiftet ihop med den amerikanska kollegan The Concourse Group. Ett av de första gemensamma […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad