Boost by FC Rosengård-chef till New Republic

PR-byrån New Republic värvar Filippa Morfiadakis, grundare och före detta verksamhetsledare på Boost by FC Rosengård, till sitt Malmökontor. Detta efter ett starkt pandemiår i Öresundsregionen.  – Vi har verkligen kämpat hårt och lyckas göra ett bra år. Vi har inte använt några coronastöd och inte permitterat någon personal. Men vi fick snabbt justera vår… Läs mera »

PR-konsult anlitar kändisvirolog

New Republic, med bas i Stockholm och kontor i Malmö, har anlitat virologen Bo Niklasson. Nu kan byråns kunder rådfråga en av Sveriges främsta smittskyddsexperter. Bo Niklasson är forskande läkare med specialutbildning från den amerikanska arméns avdelning för allvarliga smittor. Han ansvarade för detta område vid dåvarande Smittskyddsinstitutet och hade en ledande roll inom WHO…. Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: