34orna del III: Alla ska med

Vi har hittills tillkännagivit tio namn från 34orna 2022, elva om man räknar bägge Medea-grundarna. I dag presenterar vi bara fyra bolag från listan, men långt fler entreprenörer. Vi vägrar välja mellan olika unga medgrundare till innovationsbolag – alla ska med. Hazem Ashour, 30, och Pascal Dettwiler, 30, har tagit fram matchningstjänsten Hemavi för rumskamrater… Läs mera »

Skånsk plattform för delat boende i europeiska storstäder

Malmöbolaget Hemavi har skiftat fokus under sitt första år efter lanseringen och under sommarmånaderna har antalet användare av bolagets plattform börjat öka. Nu tar bolaget in bryggfinansiering för att expandera verksamheten och etablera sig i Tyskland. Hemavi har tagit fram en matchningstjänst för rumskamrater och rumsuthyrning. Bolaget siktar på att bli en helhetslösning, med kontraktsskrivning… Läs mera »

Skånsk plattform för delat boende lanseras i Köpenhamn

Lundabolaget Hemavi lanserar sin plattform i Danmark mindre än ett år efter lanseringen i Stockholm. Samtidigt sluter uppstartsbolaget nya partneravtal för att kunna erbjuda en helhetslösning för delade boenden.  Hemavi samarbetar med försäkringsbolaget Hedvig och är i diskussioner med bland annat Movinn Coliving, som förmedlar möblerade lägenheter för delat boende i Köpenhamn, Odense och Århus…. Läs mera »

Fyra miljoner till ny plattform för bostadsmatchning

En trygg helhetslösning för de som letar rumskamrat, det är idén bakom Hemavi. En ny plattform som lanseras i dagarna av det nybildade Lundabolaget med samma namn. Nu har de även stängt en investeringsrunda på fyra miljoner kronor. – Det finns ingen riktig plattform dedikerad till rumsuthyrning. Många gånger är det endast Facebookgrupper, som inte… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: