AR-bolag i avtal med Absolut

Malmöföretaget Herosight, som utvecklar mjukvara för augmented reality, AR eller så kallad ”förstärkt verklighet”, har slutit avtal med spritföretaget The Absolut Company / Pernod-Ricard. – Vi gör en applikation för att ytterligare höja riskmedvetandet gällande trucktrafik inom produktion. De vill med vår hjälp höja riskmedvetenheten ytterligare i miljöer där truckar rör sig. För oss betyder det… Läs mera »

AR-utbildare breddar utbud

HeroSight – som utvecklar mjukvara för augmented reality, AR eller ”förstärkt verklighet”, som ska användas vid träning av akutsjukvård – startar nu konsultbolaget Hero3D. Bolaget ska utveckla mjukvaruverktyg för arbete och utbildning inom industri och säkerhet. – Under pandemin såg vi ett tydligt behov av digitalisering, vilket är precis vad vi håller på med. Vi… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: