De tar plats i Ideons nya mentorprogram

BrainLits vd Ofelia Madsen och Magnus Lindström, grundare av Lundabolaget Tempiro, är två av de fem entreprenörer som får hjälp via Ideons nya mentorprogram. Övriga är Johan Ranefors, grundare av Glimworks, Lennart Bergström som startat Sib Solutions samt Anders Arkenstedt, som dragit igång Dimon Systems.

Rapidus har tidigare berättat om mentorskapsprogrammet, som lanseras i samband med Ideons 35-årsjubileum. För coachningen står bland andra Axis-grundaren Martin Gren, Jon Hauksson som var med och grundade Storytel och skånska telekomveteranen Charlotta Falvin.

På fredagens jubileumsfest delade Ideon även ut ett stipendium på 25.000 kronor till Bjorkstrom Robotics, grundat av en tidigare Sony Mobile-utvecklare kring teknik för att visualisera framtida byggnader med hjälpt av AR-glasögon. /Erik Olausson

Bransch/Kategori

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: