måndag 5 juni 2023

inloggad som

De tar plats i Ideons nya mentorprogram

BrainLits vd Ofelia Madsen och Magnus Lindström, grundare av Lundabolaget Tempiro, är två av de fem entreprenörer som får hjälp via Ideons nya mentorprogram. Övriga är Johan Ranefors, grundare av Glimworks, Lennart Bergström som startat Sib Solutions samt Anders Arkenstedt, som dragit igång Dimon Systems.

Rapidus har tidigare berättat om mentorskapsprogrammet, som lanseras i samband med Ideons 35-årsjubileum. För coachningen står bland andra Axis-grundaren Martin Gren, Jon Hauksson som var med och grundade Storytel och skånska telekomveteranen Charlotta Falvin.

På fredagens jubileumsfest delade Ideon även ut ett stipendium på 25.000 kronor till Bjorkstrom Robotics, grundat av en tidigare Sony Mobile-utvecklare kring teknik för att visualisera framtida byggnader med hjälpt av AR-glasögon. /Erik Olausson

BrainLits vd Ofelia Madsen och Magnus Lindström, grundare av Lundabolaget Tempiro, är två av de fem entreprenörer som får hjälp […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl