torsdag 25 april 2024

inloggad som

De tar plats i Ideons nya mentorprogram

BrainLits vd Ofelia Madsen och Magnus Lindström, grundare av Lundabolaget Tempiro, är två av de fem entreprenörer som får hjälp via Ideons nya mentorprogram. Övriga är Johan Ranefors, grundare av Glimworks, Lennart Bergström som startat Sib Solutions samt Anders Arkenstedt, som dragit igång Dimon Systems.

Rapidus har tidigare berättat om mentorskapsprogrammet, som lanseras i samband med Ideons 35-årsjubileum. För coachningen står bland andra Axis-grundaren Martin Gren, Jon Hauksson som var med och grundade Storytel och skånska telekomveteranen Charlotta Falvin.

På fredagens jubileumsfest delade Ideon även ut ett stipendium på 25.000 kronor till Bjorkstrom Robotics, grundat av en tidigare Sony Mobile-utvecklare kring teknik för att visualisera framtida byggnader med hjälpt av AR-glasögon. /Erik Olausson

BrainLits vd Ofelia Madsen och Magnus Lindström, grundare av Lundabolaget Tempiro, är två av de fem entreprenörer som får hjälp […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så mycket tjänade skånska börs-vd:ar 2023

    Peter Nilsson, vd för Trelleborg, var Skånes bäst betalda börs-vd 2023. Men ytterligare tolv vd:ar tjänade över 10 Mkr. Rapidus har listan över Skånes bäst betalda börs-vd:ar. Så här mycket tjänade de under 2023.

  • Fetast plånbok vinner

    Efter en tolfteplats av fjorton i SHL måste något göras med hockeylaget Malmö Redhwaks. I brist på kommunalt stöd behövs det nya och kreativa samarbeten med näringslivet.

  • Blandad kompott i rapportfloden

    Fortsatt svag efterfrågan medan kostnadsjakt i bolagen putsar resultaten. Det är den trend som går att utläsa ur de skånska börsbolagens rapporter för det första kvartalet, även om bilden är mycket blandad. Vi sammanfattar mer än ett dussin färska skånska rapporter.