Fler padel-profiler till afrikansk satsning

Kim Olsson och tidigare NHL-proffset Andreas Lilja, grundarna till skånska Padel Crew, blir Padel Africas nya delägare när de nu går in med två miljoner kronor i bolaget. Padel Africa, som är ett dotterbolag till skånsk-danska Bambwa Group, tar in 15 miljoner för att lansera sporten i ett antal afrikanska länder och har hittills säkrat… Läs mera »

Regionala profiler lanserar padel i Afrika… 

Skånsk-danska Bambwa Group och dess grundare Michael Mathiesen har startat det svenska bolaget Padel Africa, som lanserar sina första padelcenter i Ghana och Rwanda vid årsskiftet. Planer finns för ytterligare sex länder och flera svensk-danska och afrikanska profiler är med i satsningen. Bolagets styrelse består av tidigare squashproffset Morten Wiegandt, Bambwas vd Michael Mathiesen och ordförande… Läs mera »

…och bjuder in investerare

Inför lanseringen av två padelcenter ska nu Padel Africa ta in 15-20 miljoner kronor, baserat på en bolagsvärdering på 30 miljoner kronor före emissionen. Lejonparten ska komma från en grupp kapitalstarka privata investerare, men Michael Mathiesen öppnar även dörren för mindre delägare. Detta genom att starta ett partnerföretag som ska deläga Padel Africa.  – Jag har… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: