Fler padel-profiler till afrikansk satsning

Kim Olsson och tidigare NHL-proffset Andreas Lilja, grundarna till skånska Padel Crew, blir Padel Africas nya delägare när de nu går in med två miljoner kronor i bolaget. Padel Africa, som är ett dotterbolag till skånsk-danska Bambwa Group, tar in 15 miljoner för att lansera sporten i ett antal afrikanska länder och har hittills säkrat… Läs mera »

Regionala profiler lanserar padel i Afrika… 

Skånsk-danska Bambwa Group och dess grundare Michael Mathiesen har startat det svenska bolaget Padel Africa, som lanserar sina första padelcenter i Ghana och Rwanda vid årsskiftet. Planer finns för ytterligare sex länder och flera svensk-danska och afrikanska profiler är med i satsningen. Bolagets styrelse består av tidigare squashproffset Morten Wiegandt, Bambwas vd Michael Mathiesen och ordförande… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: