34orna del IV: En vecka kvar!

Nu är det bara en vecka kvar till evenemanget 34orna 2022 hos PwC i Malmö. Utrullningen av årets lovande unga entreprenörer fortsätter här med ett IT-gäng som lär få känna på arbetskraftsbristen i regionen. Om deras framgångar fortsätter så lär de behöva växa snabbt och bidra till talangbristen. I våras gick LU Holding in i… Läs mera »

Nytt IoT-bolag släpper system för smart bevattning

Ideonbolaget IO-dit har utvecklat ett system som ska optimera automatisk bevattning av växtodlingar. Bolagets prototyp är testad hos svenska lantbrukare och under nästa år planerar bolaget att starta en mindre serietillverkning och försäljning. – Vår produkt ger automatisk bevattning när det behövs, den sparar vatten och optimerar grödans tillväxt. Vi har själva utvecklat sensorn som… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: