Tyskland nästa för VR-bolag

Efter att pandemin i praktiken stängde ned verksamheten har Malmöföretaget Cross Reality nu levererat sina första VR-plattformar till fyra svenska kunder inom upplevelseindustrin. Nu väntar fler spel och de första utländska kunderna. – Nästa installation blir nog i Tyskland. Det blir vår femte sedan i januari, då vi drog igång på riktigt, och nu kommer… Läs mera »

Malmöbolag lanserar ny VR-plattform…

Efter sommaren levererar Malmöföretaget Cross Reality de första exemplaren av sin nya VR-plattform riktad mot upplevelseindustrin, som hotellanläggningar, tivolin och spelhallar. Bakom företaget står två etablerade skånska näringslivsprofiler, Patrik Zalewski som är medgrundare till börsaktuella Godsinlösen i Staffanstorp och Marie Möller, vd och ordförande för konsultföretaget Target2sales. – När vi startade ett av våra gemensamma bolag, Extremezone, så ville… Läs mera »

…och får Massivegrundaren som delägare

Cross Reality har även fått in en ny rådgivare och delägare i form av Massives grundare Martin Walfisz – som tidigare inte gjort någon hemlighet av hur skeptisk han varit till VR-spel. – Generellt har jag varit en VR-skeptiker, tekniken har misslyckats alla gånger man försökt sig på den men nu tror jag att det… Läs mera »

Bransch/Kategori
Företag
Person

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: