Malmö får ny klimatkonferens…

Den 21 september är det premiär för The Drop – Climate Tech Conference, en konferens för teknikinvesteringar i Malmö. Syftet är att sammanföra globala investerare med innovativa miljöinriktade företag för att accelerera omställningen mot en hållbar framtid. Almi Företagspartner i Skåne projektleder eventet. – Effekten ska vara att deltagarna går hem efter konferensen med den… Läs mera »

…som lockar miljardfonder

Representanter för över 35 stycken riskkapitalbolag och fonder, som tillsammans förvaltar över 100 miljarder kronor, har redan anmält intresse för att delta i The Drop – Climate Tech Conference i Malmö. – Det är en rekordstor summa riskkapital för den här typen av konferenser, fonderna som deltagarna förvaltar omfattar över 100 miljarder kronor. Totalt kommer… Läs mera »

Håll dig uppdaterad med nyhetstjänsten om tillväxten i Öresundsregionen

Rapidus är en abonnemangsbaserad nyhetstjänst om tillväxtbranscherna i Skåne och Köpenhamnsområdet. Vi ger snabba nyheter och vassa analyser av helt exklusiv karaktär, samt arrangerar högkvalitativa nätverksträffar med intervjuer med regionens starkaste näringslivspersonligheter.

Prova nyhetstjänsten här!


Samarbetspartners: