onsdag 23 oktober 2024

inloggad som

First Tuesday får ny koordinator i Norden

Den globala Internetorganisationen First Tuesday bygger nu vidare i Norden och utnämner VD:n för den Köpenhamnsbaserade webbyrån Superfish.com, 28-årige Stefan Hansen, till nordisk koordinator.

First Tuesday är ett kontaktorgan mellan investerare och idémakare i Internetbranschen med fast mötesdag första tisdagen varje månad. I Köpenhamn har intresset vuxit explosivt från knappt 100 deltagare vid första mötet i november förra året till närmre 500 deltagare tisdagen den 1 februari.

Stefan Hansen skall koordinera sammansättningen av bästa möjliga team i Oslo, Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.

— Vi ska dra till oss entreprenörer, investerare och rådgivare och utnyttja erfarenheterna gemensamt i Norden, säger Stefan Hansen, som har ett förflutet hos A.P. Møller.

Utnämningen blir officiell efter formellt godkännnande i de nordiska organisationerna, vilket kan betraktas som en formalitet efter att information om utnämningen gått ut från ledningen i London.

Den globala Internetorganisationen First Tuesday bygger nu vidare i Norden och utnämner VD:n för den Köpenhamnsbaserade webbyrån Superfish.com, 28-årige Stefan […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon vill digitalisera second hand

    Second hand-shopping är på stark frammarsch – men butikerna har inte råd att hänga med i den digitala utvecklingen. Linnea Lundmark (26), och hennes bolag Soop System har en lösning som Rapidus belönar med en 34:utmärkelse.

  • Bakslag för Camurus

    Camurus i Lund, Sveriges tredje största läkemedelsbolag sett till börsvärde, fick se sin aktie rasa med nästan 10 procent på tisdagen. ”Beskedet från FDA är beklagligt”, säger vd Fredrik Tiberg.

  • Negativ tillväxt för Inwido

    Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som är mindre dålig än förväntat och aktien stiger på rapporten. Men det finns orosmoln på den pressade bygg- och renoveringsmarknaden.

  • Thule flyttar huvudkontoret

    Thule Groups huvudkontor lämnar de nuvarande lokalerna vid Mobilia i Malmö. Nästa sommar går flyttlasset.