måndag 2 oktober 2023

inloggad som

First Tuesday får ny koordinator i Norden

Den globala Internetorganisationen First Tuesday bygger nu vidare i Norden och utnämner VD:n för den Köpenhamnsbaserade webbyrån Superfish.com, 28-årige Stefan Hansen, till nordisk koordinator.

First Tuesday är ett kontaktorgan mellan investerare och idémakare i Internetbranschen med fast mötesdag första tisdagen varje månad. I Köpenhamn har intresset vuxit explosivt från knappt 100 deltagare vid första mötet i november förra året till närmre 500 deltagare tisdagen den 1 februari.

Stefan Hansen skall koordinera sammansättningen av bästa möjliga team i Oslo, Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.

— Vi ska dra till oss entreprenörer, investerare och rådgivare och utnyttja erfarenheterna gemensamt i Norden, säger Stefan Hansen, som har ett förflutet hos A.P. Møller.

Utnämningen blir officiell efter formellt godkännnande i de nordiska organisationerna, vilket kan betraktas som en formalitet efter att information om utnämningen gått ut från ledningen i London.

Den globala Internetorganisationen First Tuesday bygger nu vidare i Norden och utnämner VD:n för den Köpenhamnsbaserade webbyrån Superfish.com, 28-årige Stefan […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad