onsdag 17 juli 2024

inloggad som

First Tuesday får ny koordinator i Norden

Den globala Internetorganisationen First Tuesday bygger nu vidare i Norden och utnämner VD:n för den Köpenhamnsbaserade webbyrån Superfish.com, 28-årige Stefan Hansen, till nordisk koordinator.

First Tuesday är ett kontaktorgan mellan investerare och idémakare i Internetbranschen med fast mötesdag första tisdagen varje månad. I Köpenhamn har intresset vuxit explosivt från knappt 100 deltagare vid första mötet i november förra året till närmre 500 deltagare tisdagen den 1 februari.

Stefan Hansen skall koordinera sammansättningen av bästa möjliga team i Oslo, Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn.

— Vi ska dra till oss entreprenörer, investerare och rådgivare och utnyttja erfarenheterna gemensamt i Norden, säger Stefan Hansen, som har ett förflutet hos A.P. Møller.

Utnämningen blir officiell efter formellt godkännnande i de nordiska organisationerna, vilket kan betraktas som en formalitet efter att information om utnämningen gått ut från ledningen i London.

Den globala Internetorganisationen First Tuesday bygger nu vidare i Norden och utnämner VD:n för den Köpenhamnsbaserade webbyrån Superfish.com, 28-årige Stefan […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Kvinnor i Lejonkulan

  Rapidus podd Lejonkulan har träffat en lång rad driftiga kvinnliga entreprenörer, och då handlar det om intim hälsa, njutning och relationer. Passa på att lyssna när programledare Jan Dahlqvist tar tempen på deras affärsidéer.

 • Ung börs-vd med miljardmål

  Konsultbolaget Solid X vd Filip Alexanderson är en av Sveriges yngsta börs-vd:ar. Han har kammat hem flera utmärkelser för sitt entreprenörskap. Siktet är nu inställt på att tiofaldiga omsättningen till 1 miljard kronor. Här förklarar han hur det ska gå till.

 • Inwido ser ljusning

  Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som antyder att det värsta kan vara över på bygg- och renoveringsmarknaden. Orderboken växte organiskt med 10 procent i andra kvartalet. Aktien steg tvåsiffrigt på rapporten.

 • Hänt i vecka 28

  Kvartalsrapporter har dominerat veckans nyhetsflöde från de skånska börsbolagen. Det är en blandad kompott med konjunkturmässigt motstridiga signaler som framträder. En rapport som gav aktielyft var Careiums, med vd Christian Walén.