söndag 30 juni 2024

inloggad som

Frukost: Anders Nyrén om det långsiktiga ägandet

Nyren 3

Anders Nyrén är en av svenska näringslivets allra tyngsta makthavare som vd för det börsnoterade investmentbolaget Industrivärden. På tisdagsmorgonen gästade han Rapidus frukostmöte på EY i Malmö.

Det blev ett dynamiskt samtal mellan Rapidus Jan Wifstrand och Anders Nyrén, med både vassa frågor och snabba repliker, om relationen till Wallenberg, framtidens ägarroll och planerna för portföljbolag som ICA och Handelsbanken.

Klicka här för ett snabbt bildreferat.

På plats i minglet syntes bland andra kommunikationskonsulten Carina Brorman, Ericsson Modems strategichef i Lund Björn Ekelund, Assa Abloys marknadschef Maria Bergving och Malmö stads näringslivschef Pehr Andersson.

 

Anders Nyrén är en av svenska näringslivets allra tyngsta makthavare som vd för det börsnoterade investmentbolaget Industrivärden. På tisdagsmorgonen gästade […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Skånska aktievinnare – och förlorare

    Första halvåret 2024 har redan gått och då är det dags för en halvårsavstämning av de skånska börsbolagen. Åtta aktier har stigit med mer än 100 procent hittills i år, medan sex stycken har fallit med mer än 90 procent. Se här vilka.

  • Hänt i vecka 26

    Finansiella räddningar i krysset var tongivande i veckans nyhetsflöde från skånska företag. Här figurerar bolag som Doxa, Alligator och Move By Bike.

  • Sommarlyssning i Lejonkulan

    Tröttnat på sommarpratare? Då kan du gå leta upp vår podd Lejonkulan där poddar finns. I dag slår vi ett extra slag för de intressanta AI-företag som gästat lejonet i kulan, den erfarne riskkapitalisten Janne Dahlqvist.