onsdag 1 maj 2024

inloggad som

Tre frågor till Wihlborgs nye Helsingborgschef…

|  
|  

…Magnus Lambertsson, som lämnar sin post som försäljnings- och marknadschef på Skanska Nya Hem och den 1 april blir regionchef för Wihlborgs i Helsingborg.

Den klassiska sportfrågan: Hur känns det?

– Det känns jättebra att kunna komma hem och jobba där familjen bor och kunna cykla till jobbet. Dessutom på ett företag som är en långsiktig och stabil samhällsaktör i min hemstad.

Wihlborgs är oerhört aktiva i Helsingborg, bland annat med att bygga om Helsingborg C. Finns det planer på ännu fler projekt i staden?

– Just nu uppför vi även kontorshuset Prisma i Helsingborg, men självklart tittar vi på fler nya möjligheter eftersom vi vill vara en långsiktig aktör som växer ännu mer i framtiden. Helsingborg är en attraktiv stad med många plus, som läget vid vattnet och kommunikationerna. Det ger företagen bra möjligheter att rekrytera, vilket inte ska underskattas.

Det har diskuterats en fast förbindelse till Helsingör i årtionden, hur skulle en sådan påverka marknaden i Helsingborg?

– Det hade varit bra om den kommit till, särskilt för hela Nordvästskåne, då hade kommunikationerna blivit ännu bättre.

Niclas Lindstrand

…Magnus Lambertsson, som lämnar sin post som försäljnings- och marknadschef på Skanska Nya Hem och den 1 april blir regionchef […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad



  • Kraftigt volymtapp i dagens rapportflod

    Börsbolagens rapporter för årets första kvartal strömmar in. Bland dagens rapporter går kurvorna åt olika håll: upp för fastighetsbolaget Wihlborgs och ned för fönsterbolaget Inwido.

  • Kjell & Companys aktie i fritt fall

    Prylkedjan Kjell & Companys rapport för det fjärde kvartalet blev en besvikelse och utdelning uteblir. Fastighetsbolaget Wihlborgs skruvar däremot upp utdelningen, trots minskat förvaltningsresultat.

  • Pressat Heimstaden i dagens rapportflod

    Säsongen för börsbolagens rapportering för årets tredje kvartal är här. Idag kom bland andra Heimstaden, Wihlborgs, Duni, Inwido och Beijer Ref.

  • Många projekt i Wihlborgs klimatarbete

    Fossilfritt stål och likströmskablar. Det är några av fastighetsbolaget Wihlborgs senaste givar i jakten på ett klimatsmartare fastighetsbestånd.

  • Wihlborgs gör rekord

    Fastighetsbolaget Wihlborgs tuffar på bra, mitt i den oroliga fastighetsmarknaden.

  • Tisdagens rapporter

    Inwido möter en tuffare marknad Den Malmöbaserade fönstertillverkaren Inwido startade året med att ”möta en tuffare marknad”, enligt rapporten för […]

  • Nybyggandet kan bromsas

    Wihlborgs har flera stora nybyggen på gång i västra Skåne, däribland ett par av bolagets största kontorsbyggen hittills. Men de […]

  • Tunga hyreshöjningar för kontor

    Årsskiftet medförde en kraftigare höjning av kontorshyrorna än på många år. Trots det är efterfrågan på kontorslokaler fortsatt stark, även […]

  • Börshuset kan byggas om till hotell

    Malmös gamla börshus på Skeppsbron, där det i dag är kontorslokaler, står inför en renovering. Ett alternativ som fastighetsägaren Wihlborgs […]

  • Skåningar på nya jobb

    Jessica Fischer blir ny Öresundsansvarig på rekryteringsfirman Hammer & Hanborg. Hon kommer närmast från Grit Academy och har även arbetat […]