onsdag 6 december 2023

inloggad som

Tre frågor till Wihlborgs nye Helsingborgschef…

|  
|  

…Magnus Lambertsson, som lämnar sin post som försäljnings- och marknadschef på Skanska Nya Hem och den 1 april blir regionchef för Wihlborgs i Helsingborg.

Den klassiska sportfrågan: Hur känns det?

– Det känns jättebra att kunna komma hem och jobba där familjen bor och kunna cykla till jobbet. Dessutom på ett företag som är en långsiktig och stabil samhällsaktör i min hemstad.

Wihlborgs är oerhört aktiva i Helsingborg, bland annat med att bygga om Helsingborg C. Finns det planer på ännu fler projekt i staden?

– Just nu uppför vi även kontorshuset Prisma i Helsingborg, men självklart tittar vi på fler nya möjligheter eftersom vi vill vara en långsiktig aktör som växer ännu mer i framtiden. Helsingborg är en attraktiv stad med många plus, som läget vid vattnet och kommunikationerna. Det ger företagen bra möjligheter att rekrytera, vilket inte ska underskattas.

Det har diskuterats en fast förbindelse till Helsingör i årtionden, hur skulle en sådan påverka marknaden i Helsingborg?

– Det hade varit bra om den kommit till, särskilt för hela Nordvästskåne, då hade kommunikationerna blivit ännu bättre.

Niclas Lindstrand

…Magnus Lambertsson, som lämnar sin post som försäljnings- och marknadschef på Skanska Nya Hem och den 1 april blir regionchef […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad