tisdag 14 maj 2024

inloggad som

Nya värvningar på Midroc och Additude

|  

Midroc Property Development får en ny medarbetare i Louise Carlsson som ska arbeta med kontorsprojekt i Malmö och Lund. Hon har tidigare arbetat som uthyrningskonsult på CBRE Sweden samt som kommersiell uthyrare på Stena Fastigheter.

Therese Stenson börjar som affärsområdeschef på Attitude i Malmö. Hon ska arbeta med försäljning och rekrytering inom mjukvarusidan. Senast var hon hos Academic Works i nio år, där hon haft olika ledande positioner.

Elisabet Ottosson

Midroc Property Development får en ny medarbetare i Louise Carlsson som ska arbeta med kontorsprojekt i Malmö och Lund. Hon […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon leder cancerforskning med ny affärsidé

    Ett litet läkemedelsbolag kan inte vara bäst på allt från forskning till kapitalresning. Det säger Anki Malmborg Hager som i 30 år haft ett finger med i spelet i en lång rad av Lunds tongivande läkemedelsbolag. Nu leder hon uppstartsbolaget Lead Biologics med annan affärsidé.

  • Solid X blåser av fusionen

    Det blir ingen fusion mellan konsultbolagen Solid X och Time People Group. Orsaken som anges i ett pressmeddelande är ”strategiska överväganden”. Men Rapidus vet mer.

  • Skånska bolagsfinalister

    AI, hållbarhet, analys och golf. Inom dessa områden verkar framtidens skånska succébolag. I alla fall om man ska tro juryn i Venture Cups regionfinal i syd.