tisdag 22 oktober 2024

inloggad som

Påminnelse: AW med Rapidus och Carnegie

|  

Rapidus och Carnegie slår nu på allvar upp portarna till Helsingborg! Därför har vi glädjen att inbjuda dig till en exklusiv afterwork på hotell Clarion Sea U i hjärtat av staden. Torsdagen den 12 oktober.

Vi har några platser kvar och hälsar dig hjärtligt välkommen! Ta gärna med en gäst.

I detta samarrangemang får du chansen att knyta nya värdefulla kontakter i regionens media- och finanskretsar.

Därutöver händer det spännande saker på scen: Rapidus chefredaktör Gunnar Wrede intervjuar Sarah Fredriksson, vd för läkemedelsföretaget Aqilion. Ska hon upprepa den formidabla succén med Genovis som hon varit med att grunda? Vilka är hennes framgångsrecept?

Carnegies Private Bankings omvärldsstrateg Henrik von Sydow samtalar med Lars Ljungälv, koncernchef för Bergendahlsgruppen, om kraften i konsumtionen och framtidsutsikterna för detaljhandeln.

Välkommen!

När: Torsdagen 12 oktober, kl 17.30-19.30.

Var: Hotell Sea U, Kungsgatan 1, Helsingborg

Hur: Vi bjuder på fingerfoods och dryck.

Rapidus och Carnegie slår nu på allvar upp portarna till Helsingborg! Därför har vi glädjen att inbjuda dig till en […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Dags för årets 34:or

    Äntligen! Nu är årets lista klar med 34 företagare som är max 34 år – som ska få en eloge för flit, smarthet och framgång.

  • Curastream automatiserar läkarjournal

    Mer tid för patienter och mindre tid på journalskrivande. Det är tanken bakom Curastream AI:s mjukvarulösning som skriver journalen redan medan läkaren pratar med patienten. Här årets första nya 34:a.

  • Peab-ägaren dubblar donationerna

    Mats Paulssonstiftelserna dubblar årets donationer till skånsk life science-forskning. Detta för att hedra att instiftaren och Peab-grundaren Mats Paulsson fyllt 80 år. Så här mycket pengar blir det.

  • Den akuta krisen i Tretton37 är avvärjd

    IT-konsultbolaget Tretton37 från Lund har utretts av Kronofogden för obetalda skatteskulder i mångmiljonklassen. Rapidus kan dock meddela att bolaget har betalt av skulderna. Därmed är den mest akuta krisen i bolaget avvärjd.