måndag 15 juli 2024

inloggad som

Påminnelse: AW med Rapidus och Carnegie

|  

Rapidus och Carnegie slår nu på allvar upp portarna till Helsingborg! Därför har vi glädjen att inbjuda dig till en exklusiv afterwork på hotell Clarion Sea U i hjärtat av staden. Torsdagen den 12 oktober.

Vi har några platser kvar och hälsar dig hjärtligt välkommen! Ta gärna med en gäst.

I detta samarrangemang får du chansen att knyta nya värdefulla kontakter i regionens media- och finanskretsar.

Därutöver händer det spännande saker på scen: Rapidus chefredaktör Gunnar Wrede intervjuar Sarah Fredriksson, vd för läkemedelsföretaget Aqilion. Ska hon upprepa den formidabla succén med Genovis som hon varit med att grunda? Vilka är hennes framgångsrecept?

Carnegies Private Bankings omvärldsstrateg Henrik von Sydow samtalar med Lars Ljungälv, koncernchef för Bergendahlsgruppen, om kraften i konsumtionen och framtidsutsikterna för detaljhandeln.

Välkommen!

När: Torsdagen 12 oktober, kl 17.30-19.30.

Var: Hotell Sea U, Kungsgatan 1, Helsingborg

Hur: Vi bjuder på fingerfoods och dryck.

Rapidus och Carnegie slår nu på allvar upp portarna till Helsingborg! Därför har vi glädjen att inbjuda dig till en […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Kvinnor i Lejonkulan

  Rapidus podd Lejonkulan har träffat en lång rad driftiga kvinnliga entreprenörer, och då handlar det om intim hälsa, njutning och relationer. Passa på att lyssna när programledare Jan Dahlqvist tar tempen på deras affärsidéer.

 • Ung börs-vd med miljardmål

  Konsultbolaget Solid X vd Filip Alexanderson är en av Sveriges yngsta börs-vd:ar. Han har kammat hem flera utmärkelser för sitt entreprenörskap. Siktet är nu inställt på att tiofaldiga omsättningen till 1 miljard kronor. Här förklarar han hur det ska gå till.

 • Inwido ser ljusning

  Fönsterbolaget Inwido i Malmö levererar en kvartalsrapport som antyder att det värsta kan vara över på bygg- och renoveringsmarknaden. Orderboken växte organiskt med 10 procent i andra kvartalet. Aktien steg tvåsiffrigt på rapporten.

 • Hänt i vecka 28

  Kvartalsrapporter har dominerat veckans nyhetsflöde från de skånska börsbolagen. Det är en blandad kompott med konjunkturmässigt motstridiga signaler som framträder. En rapport som gav aktielyft var Careiums, med vd Christian Walén.