söndag 28 april 2024

inloggad som

Skånskt hattrick i Göteborg

|  
|  

Mindpark öppnar snart sitt andra kontorshotell i Göteborg, bara månader efter första invigningen i staden. Gruppen expanderar samtidigt sina verksamheter i Malmö och Lund, och nästa år väntar en tredje etablering i Göteborg.

– Efterfrågan är hög i alla våra städer. Vi har i dag inga planer på nya etableringar i Malmö och Lund, utan tänker snarare att fortsätta bygga ut de befintliga verksamheterna vi har för att möta efterfrågan, säger Mindparks vd Sanna Ekström.

Den nyöppnade verksamheten ligger i området Lilla Bommen i centrala Göteborg och i februari invigdes gruppens lokaler på Järntorget. Nästa år etablerar sig Mindpark dessutom i Mölndal, i det omskrivna Mimo-huset.

Parallellt med satsningen i Göteborg har Mindpark utökat sina verksamheter i Malmö, både vid centralen och i Hyllie, och Lund med nya kontorsplatser och mötesrum.

– Vår marknad är i kraftig tillväxt och på växande marknader brukar man efterhand se en konsolidering. Vi får se hur marknaden utvecklas och hur vi går framåt. Just nu fokuserar vi på södra Sverige och Öresundsregionen, vi trivs väldigt bra här nere, säger Sanna Ekström.

Emiliano Strauss

Mindpark öppnar snart sitt andra kontorshotell i Göteborg, bara månader efter första invigningen i staden. Gruppen expanderar samtidigt sina verksamheter […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.