tisdag 3 oktober 2023

inloggad som

Pyramid slukas

|  
|  

Kommunikationsbyrån Pyramid slukas av Nordic Morning, som i sin tur ägs av byråjätten H&H Group. Ny byråchef för ursprungliga Pyramid i den nya organisationen blir Martin Sjöstrand, tidigare kommunikationsansvarig på ESS.

Martin Sjöstrand ersätter Rikard Jevinger som stannar kvar på Pyramid för att jobba med byråns kunder. De senaste 17 åren har Martin Sjöstrand arbetat i olika kommunikationsroller på bland annat forskningsanläggningen ESS, Tetra Pak och Alfa Laval.

Pyramids varumärke kommer att försvinna och integreras med Nordic Morning, vilka är fördelarna med det?

– Integrationen av Pyramid i Nordic Morning är viktig eftersom den ger oss bättre förutsättningar att tillvarata synergier, samt att alltid ha kundservice, affärsnytta
och kreativitet som prioritet. Vi får den stora byråns muskler och den mindre byråns personliga service och flexibilitet, säger Martin Sjöstrand.

Pyramid är specialiserat på att skapa kommunikationslösningar mellan internationella B2B-företag.

Sedan förra året är Pyramid en del av H&H Group, som är en långsiktig ägare av kommunikationsföretag. Gruppen består i dagsläget av Nordic Morning, Hallvarsson & Halvarsson, Comprend, Intellecta, Jung Relations, Creo Media Group, BerntzonBylund, Mods, Involve, Wonderland, Axiom Insight, Pyramid, Petra och Graal. Martin Sjöstrand ska rapportera till Johanna Fagrell Köhler, vd för Nordic Morning.

Martin Linderoth

Kommunikationsbyrån Pyramid slukas av Nordic Morning, som i sin tur ägs av byråjätten H&H Group. Ny byråchef för ursprungliga Pyramid […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad