lördag 18 maj 2024

inloggad som

Malmöbyrå prisas

|  
|  

Reklambyrån Frank Valiant blev enda från Malmö som fick glänsa i tidningen Resumés utnämning av årets byrå i Stockholm förra veckan. De glada Malmöborna tog hem kategorin Årets digitala byrå med intäkt upp till 25 miljoner kronor.

– Det var så gött att representera Malmö på ett fullsatt Cirkus i Stockholm, bland alla supercreddiga byråmänniskor, säger vd Hedda Lidgard.

Frank Valiant grundades av kreatören Gustaf Ström för åtta år sedan och utvecklar bland annat visualiseringar av industriprodukter i 3D genom AR och VR. Bland kunderna finns storföretag som Atlas Copco, Astra Zeneca och Maersk. Gemensamt har dessa att deras produkter säljs business to business och kan vara svåra att förklara för en kund. Här är pedagogiska visualiseringar användbara.

– Vi är inte en vanlig reklambyrå. Vi hjälper våra kunders säljare att berätta en historia för sina kunder. Det roliga med det här priset är att det är helt baserat på kundnöjdhet och det är det enda som betyder något, fortsätter Hedda Lidgard.

Frank Valiant har kontor på Södergatan i Malmö, cirka 25 medarbetare och en byråintäkt på 20 miljoner kronor det senaste räkenskapsåret.

På bildens ses finanschef Filip Ekblad (tv), Hedda Lidgard samt Gustaf Ström, grundare och kreativ chef.

Gunnar Wrede

Reklambyrån Frank Valiant blev enda från Malmö som fick glänsa i tidningen Resumés utnämning av årets byrå i Stockholm förra […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Laserprecision i Lejonkulan

    Nu släpper vi veckans avsnitt av podden Lejonkulan som gästas av laserexperten och Beamonics vd Can Xu. Han har bakgrund […]