fredag 19 april 2024

inloggad som

Ifrågasätt Media hittar ny marknad i börsbolag

|  
|  

Lundabolaget Ifrågasätt Media siktar på börsbolag som marknad för sin mjukvara för livesändning på nätet med kommentarsfunktion.

Ifrågasätt Media har tidigare tagit fram en kommentarslösning för medier, som ska förhindra näthat genom identifiering och att inlägg granskas. Till kunderna hör bland annat Bonniers, Stampen och NWT Media, sammanlagt ett 150-tal publicister.

En utvecklad version av produkten är en mjukvara för livesändning på nätet med integrerad kommentarsfunktion – något som passar medierapportering, men också börsbolag som vill interagera med investerare live. Här ser bolaget nästa tillväxtområde.

– Vi har breddat oss de senaste åren, vi ser ett jättestort behov av användningsområdena för liverapportering. Även bland börsbolag. Där används det för kvartalsrapporter, kommunikation av nyheter kring stämmor och kapitalmarknadsdagar. Det är ett nytt område som har tagits emot väldigt väl och som vi sett att vi kan expandera inom, säger Gustav Hjärn, medgrundare och delägare på Ifrågasätt Media.

Bolaget har i nuläget en handfull börsbolag som kunder, bland annat Invent Medic. Grundare och delägare i bolaget är även Henric Wiklund, Mats Nilsson och Mattias Tönnheim. Övriga större delägare är Peter Enberg, tidigare vd för Kung Markatta, Thomas Wiklund och Softhouse Invest.

Mette Carlbom

Lundabolaget Ifrågasätt Media siktar på börsbolag som marknad för sin mjukvara för livesändning på nätet med kommentarsfunktion. Ifrågasätt Media har […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.