måndag 29 april 2024

inloggad som

Hyllie i fokus för co-working…

Mindpark växer och öppnar 20 nya arbetsplatser i Hyllie. Det är inte det enda bolaget i branschen som utökar sin verksamhet, trots oron över lågkonjunkturen ser flera co-workingföretag ett uppsving efter de svåra pandemiåren – och Hyllie är ett område som står i fokus.

– Vi bygger ut vår nuvarande enhet i Hyllie med ytterligare ett tjugotal kontor då vi är fullbelagda i dagsläget, säger Sanna Ekström, vd för Mindpark Group.

Bolaget, som startade i Helsingborg, finns i dag även i centrala Malmö, Lund och snart även i Göteborg.

– Just nu är efterfrågan ordentligt på väg upp igen. Under pandemin hade vi en organisk förlust när införsäljningen var svår. Nu märker jag att det är lite fler och större bolag som hör av sig och vill ha flexiblare lösningar. Sedan finns det såklart en lokal variation, men det är stor skillnad från under pandemin, säger hon.

För Mindpark närmar sig efterfrågan på arbetsplatser nu samma nivå som innan pandemin, trots att konkurrensen har hårdnat då fler spelare har etablerat sig på marknaden.

Mette Carlbom

Mindpark växer och öppnar 20 nya arbetsplatser i Hyllie. Det är inte det enda bolaget i branschen som utökar sin […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.