fredag 24 maj 2024

inloggad som

…och Indien kan bli nästa steg

Lundoch Diagnostics undersöker även möjligheterna för att lansera LDcoder i Indien, som är en av de största marknaderna i världen och ett land med stora utmaningar vad gäller diabetes. Lanseringen planeras i samarbete med Malmöbolaget SmartCare Analytica, som har etablerat sin digitala sjukvårdsplattform på den indiska marknaden.

De två Medeonbaserade bolagen Lundoch och SmartCare samarbetar för att kunna erbjuda LDcoder för en större befolkningsscreening i Indien.

– SmartCare har för närvarande nästan 3.000 läkare knutna till sin digitala sjukvårdsplattform. Företaget samarbetar även med de största kliniska laboratorierna i Indien. Vi tror att vårt samarbete kommer att ge stora fördelar för båda företagen, säger Yang de Marinis, Lundochs vd och grundare.

Elisabet Ottosson

Lundoch Diagnostics undersöker även möjligheterna för att lansera LDcoder i Indien, som är en av de största marknaderna i världen […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • De tar bank-ID ut i världen

    Skaparna av vårt svenska bank-ID vill föra ut lösningen globalt. Malmöbolaget Covr Security lanserar nu sitt ID-system i Bangkok Bank i Thailand. Men vägen dit har varit lång och bolagets omsättning är fortfarande blygsam.

  • Sportbetting blev träpaneler

    Att ett tvillingpar som ägnat sig åt sportbetting skulle satsa på akustiska träpaneler var en högoddsare. Men det blev en succé och bolaget Wood on Wall i Helsingborg hoppas nå 100 Mkr i försäljning inom bara några år.

  • Freedrum ur takt igen

    Malmöbolaget Freedrum Studios har fått en ansökan om företagsrekonstruktion godkänd i tingsrätten. Det är inte första gången bolaget är i ekonomisk knipa.