lördag 27 april 2024

inloggad som

Nytt rekord för skånska solkrämer

|  
|  

Suntribes försäljning av ekologiska mineralbaserade solkrämer har hittills i år genererat lika stor omsättning som under hela förra året, över fem miljoner kronor. Bolaget har också tagit in “en mindre summa” riskkapital och har fått tre nya distributörer.

– Försäljningen går bra och bolaget sysselsätter sex personer på deltid, inklusive oss tre grundare. Vi planerar inte att ta in mer riskkapital förrän tidigast om något år. Vi kommer inte att sträva efter att få fler distributörer just nu, utan satsar på att fördjupa samarbetet med de cirka 25 stycken vi redan har, säger Julia Beyer, Suntribes vd och medgrundare.

Suntribe har tio olika solkrämer för surfare och andra sportutövare samt några produkter för generell hudvård, som produceras i Litauen och Bulgarien. De säljs främst i Tyskland, Frankrike, Spanien, Storbritannien och Sverige. Bolaget har även återförsäljare i Asien och Karibien.

Elisabet Ottosson

Suntribes försäljning av ekologiska mineralbaserade solkrämer har hittills i år genererat lika stor omsättning som under hela förra året, över […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.