onsdag 27 september 2023

inloggad som

PR-bolag nyanställer trots pandemin

|  
|  

Pandemin till trots växte Progress PR Öresund under 2021 och nyanställer nu på Malmökontoret. Under fjolåret fördubblades nästan omsättningen, säger vd Daniel Persson till Rapidus.

– Vi lyckades behålla kunder samtidigt som vi fått flera nya uppdrag inom bland annat bygg, fastigheter och kollektivtrafik. Dessutom växer vi både här och i Stockholm starkt inom life science, säger Daniel Persson.

De nya anställda är Johan Folin och Aisza Hubenko. Johan Folin har varit ledarskribent på Svenska Dagbladet och Kvällsposten innan han blev politisk sekreterare och pressekreterare åt Pia Kinhult under hennes tid som regionstyrelsens ordförande. Aisza Hubenko har bland annat varit producent på Malmö universitet och där legat bakom projekt som Luciatåg på elsparcyklar.

– De kommer att kunna ta sig an helt nya uppdrag som vi inte tagit från något annan, så jag vill nog säga att branschen växer i Öresund. Dessutom sprider sig ryktet om att vi har ett bra kontaktnät inom förvaltning och politik så befintliga kunder har växlat upp från bara PR till public affairs också, säger Daniel Persson.

Niclas Lindstrand

Pandemin till trots växte Progress PR Öresund under 2021 och nyanställer nu på Malmökontoret. Under fjolåret fördubblades nästan omsättningen, säger […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad