söndag 4 juni 2023

inloggad som

E-handlare öppnar nytt affärsområde

|  
|  

Efter ett händelserikt pandemiår med kraftigt stigande efterfrågan har e-handelsbolaget JTI Ventures nu valt att bredda sig genom att ta sig an konsultuppdrag inom e-handel.

– Vi satsar nu på olika områden, bland annat även konsultarbete inom e-handel. Det gör att vi kan få en bredare kompetens på samma gång som vi kan bredda vår kundkrets, säger Jimmy Tieu, vd för JTI Ventures till Rapidus.

I och med pandemin tvingades fler ställa om och bli helt digitala och e-handeln fick ett uppsving, vilket gynnade JTI Ventures.

– Nuvarande siffror för 2021 är fortfarande oklara, men jämför vi 2020 med 2019 hade vi en tillväxt på cirka 78 procent.

Jimmy Tieus företag har på några år gått från att husera i ett garage på 20 kvadrat till ett nybygge i Helsingborg med en yta på 6.000 kvadrat. JTI Ventures har cirka femtio anställda och planerar att fortsätta rekrytera.

– Vi växer hela tiden och rekryterar löpande baserat på behov. Som det ser ut nu kommer vi behöva anställda femton personer till den närmaste tiden för att täcka behovet, säger Jimmy Tieu.

Julia Eriksson

Efter ett händelserikt pandemiår med kraftigt stigande efterfrågan har e-handelsbolaget JTI Ventures nu valt att bredda sig genom att ta […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl