måndag 15 april 2024

inloggad som

Kommunikationsdirektören lämnar Malmö stad

|  
|  

Malmö stads kommunikationsdirektör Anders Mellberg slutar på kommunen och går till PR-byrån Gullers Grupp.

– Efter tio år på Malmö stad lämnar jag med både vemod och förhoppning att fortsätta utvecklas i min yrkesroll. Jag är i nuläget inte redo att sammanfatta min yrkeskarriär de senaste tio åren, men det har varit ett fantastiskt decennium och jag känner mig otroligt glad att komma vidare med ett fortsatt samhällsbygge, säger Anders Mellberg till Rapidus.

Vad lockade med Gullers Grupp?

– Gullers står för mycket av det jag delar, där kommunikation anses ha en viktig roll och där samhället är utgångspunkten. Jag har också förstått att de har en härlig företagskultur som jag vill vara en del av och också få vara med och utveckla.

Julia Eriksson

Malmö stads kommunikationsdirektör Anders Mellberg slutar på kommunen och går till PR-byrån Gullers Grupp. – Efter tio år på Malmö […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Nato är nya drömkunden…

    Medlemskapet i Nato öppnar en marknad värd över tusen miljarder dollar årligen. Det gäller inte bara för försvarsmateriel, flera branscher kan gräva guld i försvarsalliansen.

  • …och en guldgruva för startups

    Utöver att bli leverantör till miljardmaskineriet Nato finns det stora pengar att söka i försvarsrelaterade fonder. Men skånska bolag kan få vänta på sin del av kakan.

  • Alfa Laval prisas i Lund

    Alfa Laval och Patrik Källåker, chef för bolagets svenska verksamhet, fick motta Lunds kommuns näringslivspris i förra veckan. I motiveringen finns ord som samhällsengagemang, innovation och hållbarhet.