söndag 5 maj 2024

inloggad som

… och moderbolaget tar nya tag

|  
|  

Affärswebbyrån Commerz Consultants planerade tillväxt har de senaste åren tyngts av AlteriCares utveckling. Nu tar bolaget nya tag för att fortsätta växa inom sina nya nischer.

– Det har gått bra för oss, men vi har lagt tusentals timmar på Alteri och det är inte så positivt för vår omsättning just nu, säger Patrik Almö.

Commerz när de grundades 2013 som en koncern bestående av fyra företag. Nu har de konsolideras i ett bolag och hittat sina nischer. De är inom framför allt tekniktung mjukvaruutveckling åt sjukvårdsrelaterade verksamheter och elbolag.

– Vi har bestämt oss för att satsa på back-end-utveckling, vi kör ingen egen front-end. Vi är inte designers, vi tar fram och hanterar tekniska lösningar och anställer bara tunga utvecklare.

Commerz har cirka 14 anställda och omsatte ungefär lika många miljoner kronor 2020, inklusive dotterbolaget i Portugal.

Emiliano Strauss

Affärswebbyrån Commerz Consultants planerade tillväxt har de senaste åren tyngts av AlteriCares utveckling. Nu tar bolaget nya tag för att […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Finns det ekonomi i delningsekonomi?

    I dagens avsnitt av Lejonkulan sätter riskkapitalisten och affärsängeln Janne Dahlqvist tänderna i delningsekonomin. Kulan gästas av Emelie Nilsson Sträng som grundat företaget Della8.