tisdag 5 december 2023

inloggad som

Plexians gymsamarbete lanseras i morgon

|  ,
|  

Pandemin satte käppar i hjulet i fjol för Malmöbaserade Plexian, men nu är börsnoteringen nära. I april eller maj räknar vd Staffan Mattson med att bolaget ska ta in 40 miljoner kronor vid en notering.


– Vi har väntat nästan ett år på det här, eftersom pandemin drog in och gjorde att vi fick avvakta. Noteringen skulle ha skett i maj, men nu händer det alltså, snart blir vi publika, säger Staffan Mattson till Rapidus.

Bolaget släpper nu sin produkt Edge, en transaktionsbaserad lojalitetsplattform, tillsammans med sin första partner Fitness24Seven. Detta sker i morgon tisdag, med start i Kristianstad och Hässleholm. En betalningsfunktion kopplas till kortet och medlemmarna får riktade erbjudanden baserat på beteende. Själva idén går ut på att kunderna ska kunna få sitt medlemskort utbytt mot ett kort med Plexians lojalitetslösning integrerad.

– Det är ett sätt för oss att etablera en sluten handelsplattform där vi kan ge erbjudanden till medlemmarna. Kunden får relevanta erbjudanden utan risk att bli spammad eller få ovälkomna massutskick, säger Stefan Mattson.

Julia Eriksson

Pandemin satte käppar i hjulet i fjol för Malmöbaserade Plexian, men nu är börsnoteringen nära. I april eller maj räknar […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Rekordsiffror för skånska hotell

    Det skånska hotellåret 2023 ser ut att överträffa förväntningarna efter en stark höst. Trots lågkonjunktur tror regionens hotellchefer att den positiva trenden fortsätter in i 2024, med Malmö som draglok.

  • Han tar ratten i golvkoncernen

    Golvkoncernen Inarea Group, skapat av investerarnärverket Small Cap Partners, gör en ledningsrokad. Ny vd som ska rigga bolaget för försäljning är Rikard Fransson.

  • Malmö in i nytt globalt nätverk

    På onsdagen fattar Malmös kommunstyrelse beslut om att gå med i det Tokyo-skapade hållbarhetsnätverket G-Nets. Minc ska få 1,2 Mkr för att driva medlemskapet.