söndag 28 april 2024

inloggad som

Plexians gymsamarbete lanseras i morgon

|  ,
|  

Pandemin satte käppar i hjulet i fjol för Malmöbaserade Plexian, men nu är börsnoteringen nära. I april eller maj räknar vd Staffan Mattson med att bolaget ska ta in 40 miljoner kronor vid en notering.


– Vi har väntat nästan ett år på det här, eftersom pandemin drog in och gjorde att vi fick avvakta. Noteringen skulle ha skett i maj, men nu händer det alltså, snart blir vi publika, säger Staffan Mattson till Rapidus.

Bolaget släpper nu sin produkt Edge, en transaktionsbaserad lojalitetsplattform, tillsammans med sin första partner Fitness24Seven. Detta sker i morgon tisdag, med start i Kristianstad och Hässleholm. En betalningsfunktion kopplas till kortet och medlemmarna får riktade erbjudanden baserat på beteende. Själva idén går ut på att kunderna ska kunna få sitt medlemskort utbytt mot ett kort med Plexians lojalitetslösning integrerad.

– Det är ett sätt för oss att etablera en sluten handelsplattform där vi kan ge erbjudanden till medlemmarna. Kunden får relevanta erbjudanden utan risk att bli spammad eller få ovälkomna massutskick, säger Stefan Mattson.

Julia Eriksson

Pandemin satte käppar i hjulet i fjol för Malmöbaserade Plexian, men nu är börsnoteringen nära. I april eller maj räknar […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.