tisdag 5 mars 2024

inloggad som

Bättre Affärer-dagen blir helt digital

|  
|  

I morgon den 5 november arrangerar affärskonsultföretaget Navet för sjätte året Bättre Affärer-dagen, som hålls på Malmö Live. Nytt för i år är att det blir ett helt digitalt event.

– I dag är Bättre Affärer-dagen etablerad som Sydsveriges årliga mötesplats för framtida företagande. I år genomförs den tillsammans med Malmö Stad, Helsingborgs Stad och Wihlborgs, säger Göran Hellström, vd på Navet.

Det traditionella upplägget för Bättre Affärer-dagen är en inledande lunch med mingel och nätverkande. I år är temat ”Hållbarhet ur samtliga aspekter”. Upplägget har såklart påverkats av pandemin och i ett sent skede tvingades man ändra till ett helt digitalt genomförande.

– Nu sänder vi digitalt med bara projektledningen, våra talare och vår moderator är på plats, vilket såklart blir annorlunda men samtidigt spännande och lärande. Vi har under alla åren etablerat en välsmord projektmodell så det har gått fantastiskt smidigt att lägga om och ändra förutsättningarna gång efter gång. I nuläget har vi klartecken från alla talare med fysisk medverkan vilket vi hoppas består. Härutöver har vi ett antal förinspelade inlägg, bland annat från några skånska profiler. Att våra talare är på plats ger onekligen bäst puls, säger Göran Hellström.

Julia Eriksson

I morgon den 5 november arrangerar affärskonsultföretaget Navet för sjätte året Bättre Affärer-dagen, som hålls på Malmö Live. Nytt för […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad