tisdag 5 december 2023

inloggad som

Plexian och Fitness24Seven lanserar samarbete

|  ,
|  

Fintechbolaget Plexian i Malmö lanserar en lojalitetslösning tillsammans med träningskedjan Fitness24Seven. Plexians lojalitetslösning Edge når därmed ut till kedjans över 300.000 medlemmar.

– Vi levererar en lösning där alla deras medlemmar får erbjudanden från oss beroende på deras eget beteende. Produkten lanseras i mars och är vårt första partnerskap, så det är en väldigt stor deal för oss, säger Plexians vd Staffan Mattson till Rapidus.

Projektet har pågått sedan i mars i år. Plexians målsättning på tre års sikt är att ha en miljon användare i Sverige. Avtalet med Fitness24Seven ger därmed en tredjedel av de användarna på en gång.

– Det har varit ganska mycket utvecklingsarbete, en av de stora utmaningarna var att integrera de befintliga systemen med vår plattform, säger Staffan Mattson.

När avtalet skrevs i våras hade Plexian fyra-fem affärsutvecklare. Nu arbetar 16 personer på företaget, hälften som anställda och hälften som konsulter. Enligt Staffan Mattson behöver Plexian anställa betydligt fler, inte minst som fler partnerskap är på väg.

– Vi räknar med att göra nästa lansering efter sommaren.

Niclas Lindstrand

Fintechbolaget Plexian i Malmö lanserar en lojalitetslösning tillsammans med träningskedjan Fitness24Seven. Plexians lojalitetslösning Edge når därmed ut till kedjans över […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Rekordsiffror för skånska hotell

    Det skånska hotellåret 2023 ser ut att överträffa förväntningarna efter en stark höst. Trots lågkonjunktur tror regionens hotellchefer att den positiva trenden fortsätter in i 2024, med Malmö som draglok.

  • Han tar ratten i golvkoncernen

    Golvkoncernen Inarea Group, skapat av investerarnärverket Small Cap Partners, gör en ledningsrokad. Ny vd som ska rigga bolaget för försäljning är Rikard Fransson.

  • Malmö in i nytt globalt nätverk

    På onsdagen fattar Malmös kommunstyrelse beslut om att gå med i det Tokyo-skapade hållbarhetsnätverket G-Nets. Minc ska få 1,2 Mkr för att driva medlemskapet.