söndag 4 juni 2023

inloggad som

Probi får ny vd på plats

Efter att Probis tidigare vd Peter Nählstedt hastigt lämnade posten i mars har Lundabolaget stått utan permanent vd. Tills nu, då det står klart att Tom Rönnlund tar över. Rönnlund kommer närmast från posten som vd för norska Navamedic, även det börsnoterat och aktivt inom läkemedel och medicinteknik.

Probi utvecklar och säljer kosttillskott och drycker med probiotiska bakterier som bland annat ska främja tarmfloran, men även motverka benskörhet. Personalstyrkan har minskat det senaste året till 160 anställda, varav ungefär en fjärdedel finns i Lund där bolaget har sitt huvudkontor och sin utvecklingsavdelning. /Erik Olausson

Efter att Probis tidigare vd Peter Nählstedt hastigt lämnade posten i mars har Lundabolaget stått utan permanent vd. Tills nu, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl