fredag 17 maj 2024

inloggad som

IT-konsultbolaget Devoote växer ur Minc

|  , ,
|  

IT-konsultbolaget Devoote har lämnat Minc och flyttat till ett eget kontor i centrala Malmö. En av anledningarna till flytten är att ha utrymme att växa.

– Vi vill ta in en konsultchef som kan avlasta mig lite. Sedan vill jag få bort startup-stämpeln, vi är inget uppstartsbolag längre, säger vd och grundare Behdad Ansari.

Bland kunderna syns Axis, Sony Mobile och Ikea. De flesta av Devootes kunder är teknikbolag, men även banker förekommer. Fokus ligger på IT- och mjukvaruutveckling.

– Vi har fler uppdrag än konsulter, det är flaskhalsen, säger Behdad Ansari som vill växa med 7 – 10 personer under året.

Behdad Ansari är ensam ägare och är även delägare i Movebybike och Starke Cycles. Devoote sysselsätter 27 konsulter. Omsättningen ökade till 23 miljoner kronor 2017, jämfört med runt 18 miljoner 2016.

Emily Binks

IT-konsultbolaget Devoote har lämnat Minc och flyttat till ett eget kontor i centrala Malmö. En av anledningarna till flytten är […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Laserprecision i Lejonkulan

    Nu släpper vi veckans avsnitt av podden Lejonkulan som gästas av laserexperten och Beamonics vd Can Xu. Han har bakgrund […]