lördag 3 juni 2023

inloggad som

Bildreferat: Friskolornas okrönta drottning öppnar snart i Malmö

Barbara Bergström lyckades med den klassiska amerikanska drömmen och gick från tomma fickor till ett bolag som i dag har ett börsvärde på 2,7 miljarder kronor. Det som skiljer henne från mängden är att hon flyttade till Sverige för att uppnå den.

I dag har hennes koncern Internationella Engelska Skolan 26.000 elever fördelade på 36 skolor i Sverige. Än finns ingen i Malmö, men det ska det snart bli ändring på, lovade hon på Rapidus första frukostmöte för året.

Klicka här för att läsa ett snabbt bildreferat från mötet. I minglet hos EY syntes bland andra Stefan Petersson, HR-chef på Getinge, liberala regionpolitikern Cristina Glad och Markus Landin, affärsområdeschef på Nationalencyklopedin.

Barbara Bergström lyckades med den klassiska amerikanska drömmen och gick från tomma fickor till ett bolag som i dag har […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl