fredag 12 april 2024

inloggad som

Norsk marknadsföringsbyrå öppnar Malmökontor

|  ,
|  ,

Marknadsföringsbyrån Synlighet öppnar ett kontor i Malmö. Det blir bolagets första etablering utanför Norge.

– Vi är två personer än så länge som fokuserar på marknadsutveckling. Under det närmsta året räknar vi med att bli 4-5 medarbetare. Vi har ambitionen att växa i Sverige och regionen. På sikt satsar vi på att etablera oss i andra städer och på andra sidan sundet, säger Sverigechefen Daniel Wiklund till Rapidus.

Han kommer närmast från rollen som digitalt ansvarig för Chess, Telias motsvarighet till Halebop i Norge.

Synlighet sysslar med datadriven marknadsföring som bland annat innefattar digital strategi med webbanalys, sociala medier, sökordsannonsering, sökmotoroptimering och innehållsmarknadsföring i digitala kanaler.

Synlighet grundades av Torbjørn Hansen i Bergen 2003. I dag finns byrån utöver Bergen och Malmö även i Oslo och Trondheim och sysselsätter totalt ett 50-tal personer.

Emily Binks

Marknadsföringsbyrån Synlighet öppnar ett kontor i Malmö. Det blir bolagets första etablering utanför Norge. – Vi är två personer än så […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Exoskelett i nya Lejonkulan

    Ett samarbete med Nasa banade väg för Sofie Woge att utveckla ett så kallat exoskelett för personer med ryggmärgsskada. I veckans avsnitt av Rapidus podd Lejonkulan berättar hon om sitt bolag Tendo som nu behöver pengar för att skala upp.