tisdag 16 april 2024

inloggad som

Massive värvar från Sigma – som värvar från NE

Linda Malmgren blir ny kommunikationschef på spelbolaget Massive i Malmö, och lämnar motsvarande roll på konsultbolaget Sigma Connectivity. Konsultjättens byrå Maverick by Sigma får samtidigt en ny digital strateg.

– På Massive får jag en bredare roll, med ansvar för allt från intern kommunikation till media, PR och extern kommunikation, säger Linda Malmgren till Rapidus.

Innan hon kom till Sigma Connectivity för drygt ett och ett halvt år sedan skötte hon presskommunikationen för Mobile Heights i Lund, med ett kort inhopp för Malmöbaserade Anima däremellan.

Dotterbolaget Maverick by Sigma en ny digital strateg i Andreas Cederblad, som närmast kommer från rollen som innovationschef på Nationalencyklopedin och har tidigare arbetat med digitala strategier på Resultify och HD/Sydsvenskan.

Felicia Frithiof

Linda Malmgren blir ny kommunikationschef på spelbolaget Massive i Malmö, och lämnar motsvarande roll på konsultbolaget Sigma Connectivity. Konsultjättens byrå Maverick […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Nato är nya drömkunden…

    Medlemskapet i Nato öppnar en marknad värd över tusen miljarder dollar årligen. Det gäller inte bara för försvarsmateriel, flera branscher kan gräva guld i försvarsalliansen.

  • …och en guldgruva för startups

    Utöver att bli leverantör till miljardmaskineriet Nato finns det stora pengar att söka i försvarsrelaterade fonder. Men skånska bolag kan få vänta på sin del av kakan.

  • Alfa Laval prisas i Lund

    Alfa Laval och Patrik Källåker, chef för bolagets svenska verksamhet, fick motta Lunds kommuns näringslivspris i förra veckan. I motiveringen finns ord som samhällsengagemang, innovation och hållbarhet.