fredag 3 maj 2024

inloggad som

Massive värvar från Sigma – som värvar från NE

Linda Malmgren blir ny kommunikationschef på spelbolaget Massive i Malmö, och lämnar motsvarande roll på konsultbolaget Sigma Connectivity. Konsultjättens byrå Maverick by Sigma får samtidigt en ny digital strateg.

– På Massive får jag en bredare roll, med ansvar för allt från intern kommunikation till media, PR och extern kommunikation, säger Linda Malmgren till Rapidus.

Innan hon kom till Sigma Connectivity för drygt ett och ett halvt år sedan skötte hon presskommunikationen för Mobile Heights i Lund, med ett kort inhopp för Malmöbaserade Anima däremellan.

Dotterbolaget Maverick by Sigma en ny digital strateg i Andreas Cederblad, som närmast kommer från rollen som innovationschef på Nationalencyklopedin och har tidigare arbetat med digitala strategier på Resultify och HD/Sydsvenskan.

Felicia Frithiof

Linda Malmgren blir ny kommunikationschef på spelbolaget Massive i Malmö, och lämnar motsvarande roll på konsultbolaget Sigma Connectivity. Konsultjättens byrå Maverick […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så väcker du journalistens intresse

    Överraskning, känslor och pengar. Det är ingredienser till en artikel som väcker alla Rapidusläsares intresse. Så här gör du för att komma i tidningen.

  • Oatly bantar sig i form

    Oatly Group visar en liten försäljningsökning under första kvartalet, trots att efterfrågan av bolagets havrebaserade alternativ minskade med 30 procent i Kina. Huvuddelen av en minskad förlust kommer dock från minskade kostnader.

  • Ascelia rusar på fas 3-resultat

    Ascelia Pharma, med huvudkontor i Malmö, redovisar positiva resultat från en fas 3-studie med kandidaten Orviglance. Aktien rusade på beskedet.

  • Delningsekonomi i Lejonkulan

    I morgon fredag släpper vi ett nytt avsnitt av Lejonkulan. Här är frågan om det finns ekonomi i delningsekonomi.