torsdag 28 mars 2024

inloggad som

FlatFrogs skärmar i Samsungs nya digitala block

Lundabolaget FlatFrogs tryckkänsliga skärmar integreras i Samsungs nya digitala blädderblock.

Mobiljättens nya digitala blädderblock har, precis som merparten av FlatFrogs skärmar, en 55-tumsdisplay som är tryckkänslig och möjliggör för flera personer att skriva och arbeta på skärmen samtidigt.

– Användare kan nu uppleva en kompromisslös penna-på-papper-prestanda när de skriver och enkelt dela innehåll, vilket gör produkten idealisk för grupper att arbeta kreativt tillsammans, säger FlatFrogs vd Dhwani Vyas i ett pressmeddelande.

Avtalet innebär för FlatFrog att deras teknik tar fler andelar inom företagssektorn, efter att de tidigare främst sålt sina skärmar till skolor i Europa, USA och Kina./Felicia Frihtiof

Lundabolaget FlatFrogs tryckkänsliga skärmar integreras i Samsungs nya digitala blädderblock. Mobiljättens nya digitala blädderblock har, precis som merparten av FlatFrogs skärmar, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Allsvenskan – en sista idealistisk utpost

    Vilken kvalitet håller svensk elitfotboll egentligen? Är det värt att ompröva den svenska föreningsmodellen för att locka kapital och höja spelkvaliteten? Rapidus chefredaktör Gunnar Wrede gör en betraktelse av fotbollsekonomin.

  • Skåningar bygger nya vindkraftparker

    Hässleholmsbaserade Eolus Vind inleder bygget av tre nya vindkraftparker, men ingen av dem är i Skåne.

  • Glad påsk!

    Vi på Rapidus önskar dig en riktigt glad och varm påsk! Vi återkommer med nya skånska nyheter tisdagen den 2 […]